Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ммда, като си на работа и ме забележиш, по-добре да не ми свиркаш/махаш/даваш каквито и да било знаци, че само ще ме стресираш излишно докато разбера точно какво става

Comment

• Днес на ОМВ Враца колегата Iltcho та се загледахме и един колега от Монтана със сива 146 с Но М 2049 ВВ
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Червена 159, паркирана пред Light Castle (Младост 1)
        Номера не го запомних но беше леко изкривен (предния)
        ...

Comment

• Днес, около 16:00 на НДК, Фиорето направи ляв завой по България (с Митко). Много подозрително след него се изтегли една червена 75-ца.
          Subaru Legacy 3.0R
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
          sigpic

Comment

• Днес сутринта към 8:00ч. badmadafaka забелязан на Цариградско.
            Малко по-назад от него още едно GTV, само че цвят бордо.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Вчера пред ТУ-София (9-ти блок) мина много наточена 155-чка Не помня вече детайли от визията, ама изглеждаше доста добре. Май се загледа в моята кола, та ми е интересно форумец ли е?
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Снощи с Пасторчето се разминахме покрай църквата зад шела на България,беше с кънката на слона
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                  Днес сутринта към 8:00ч. badmadafaka забелязан на Цариградско.
                  Малко по-назад от него още едно GTV, само че цвят бордо.
                  Ти ли беше със 156-цата, която ме изпревари между "Врана" и "Горубляне"..?

Comment

• Днес на Бриколаж Цариградско, катеричока хванат да товари 145-цата със сторителни материали до тавана, няма срам значи
                    145 1.7 16V Boxer

Comment

• Тъмна (може би кафява) врачанска 166 № 50 81 или 91 до паркинга под ГУМ в Сандански.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        Ти ли беше със 156-цата, която ме изпревари между "Врана" и "Горубляне"..?
                        Пред експото те изпреварих.

P.S. Вчера следобяд, в уличките до парка Заимов - синя 146-ца ТХ1762, с ленти Alfa Romeo Bulgaria на номерата.
                        Last edited by nblagoev; d.m.y г., 17:25.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Снощи с Пасторчето се разминахме покрай църквата зад шела на България,беше с кънката на слона
                          Точно там се чудя дали няма да изчезна завинаги в някой трап
                          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                            Вчера пред ТУ-София (9-ти блок) мина много наточена 155-чка Не помня вече детайли от визията, ама изглеждаше доста добре. Май се загледа в моята кола, та ми е интересно форумец ли е?

Ако е била тъмносиня и затъмнени всички стъкла съм бил аз , защото видях там една подобна 146-ца.

Comment

• Първоначално публикувано от ecko_becko Покажи съобщение
                              Ако е била тъмносиня и затъмнени всички стъкла съм бил аз , защото видях там една подобна 146-ца.
                              Е значи ти си бил Много добре ти изглежда колата!
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                                Е значи ти си бил Много добре ти изглежда колата!
                                Благодаря колега !!!

Comment

Working...
                                X